Foto dhe VideoVizito Dibrën

Ekspozita ‘Dibra Destinacion Turistik’

Në qytetin e Peshkopisë u zhvillua ekspozita e fotografisë me idenë dhe titullin
” Dibra Destinacion Turistik”
Fotot nga Adriatik Sula “👉 Ketu mblidhen Dibranet dhe arkiva e MUZEU DIBER
Kjo u mundësua nga ALCDF me projektin #D2T dhe Bashkia Diber 🤗Si Dibra s’ka tjetër 🇦🇱🙏

Klikone fb link per te shikuar me shume .

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: