Aktualitet i ditësLajme nga DibraShërbime ProfesionaleSocial kulturore

Radomira së shpejti me asfalt !

Ja Statusi i Kretarit të Bashkise Diber : ▫️Nisën sot punimet për sistemim-asfaltimin 🛣 e rrugës së Radomirës nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të projektit ‘100 fshatrat’.⛰🏕🌲▫️Bashkë me deputeten e qarkut Dibër Zj.Almira Xhembulla inspektuam nga afër nisjen e këtyre punimeve. 🛣🌲▫️Me përfundimin e këtij investimi, Radomira, një ndër fshatrat më të bukur të Dibrës, e konsideruar ndryshe dhe si porta hyrëse e Korabit, do të kthehet padiskutim në destinacionin e preferuar të turizmit malor.🧗🏻‍♀️🧗🏻‍♂️🏇🏻🏂⛷🏕⛰ Fotot nga faqja e Dionis Imeraj 👇

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: