Bare dhe RestoranteFesta dhe EventeNë PeshkopiReklamat tonaShërbime Profesionale

“Vëllezërit Hysa”Shpk. Peshkopi

Ndiqeni videon per me shume info.

🗣Kjo mundësohet nga “Vëllezërit Hysa”Shpk.
👉Me nje eksperiencë të gjatë ne fushën e tregtisë ,si me shumicë dhe pakice,tashmë të njohur ne Dibër për përkushtimin ,shërbimin dhe cilësine që i ofrojnë tregut☑🇦🇱
📲 : 0682748777.0682744999.0682057464

✉Email :vellezerithysa1@yahoo.com
🌐Fb👉https://www.facebook.com/tikveswineryalbania/

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: