Në PeshkopiProdukte DibreReklamat tonaShërbime ProfesionaleVizito Dibrën

“Market Doçi” Peshkopi

👉24 orë hapur për qytetarët 👌

🗣”Market Doçi” Peshkopi ☑
👉24 orë hapur për qytetarët 👌
👉Është pikërisht “Market Doçi ” që ndodhet përballë hyrjes tek Turizmi, të cilin do e gjeni gjithmon hapur për nevojat e banorëve të Peshkopisë si i vetmi market në qytet që është hapur non-stop!

👉Produktet e freskëta dhe bio të Dibrës me të cilat furnizohet çdo ditë, e kanë bërë këtë market të jetë i njohur, dhe pikërisht për këtë ata gëzojnë edhe një opinion shumë të mirë përsa u përket produkteve agro.

👉Shërbimi që ofrohet aty shoqërohet gjithmon me një buzeqeshje te sinqertë nga shitesit dhe për mos e lënë me kaq, tek ata egziston një humanizëm dhe njerzillëk shumë i ndjeshëm për klientët.

👉Dibranët janë dhe do jenë njerëz të punës, andaj edhe ne i vlerësojmë për përkushtimin e tyre .


Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: