Festa dhe EventeKulinari dhe ArtizanaleNë PeshkopiProdukte DibreReklamat tonaReklameShërbime ProfesionaleVizito Dibrën

Ëmbëltore “Geri” Shija e Traditës

Shije, cilësi dhe shërbim

?Ka vite që njihet dhe promovohet në qytetin e Peshkopisë, dhe ajo që e bën kaq të njohur këtë ëmbëltore, nuk është sheqeri qe futet por cilësia, dizajnimi, kreativiteti dhe shërbimi me të cilin ju do përballeni që nga kontakti i parë deri tek shija që ju lë produkti që bleni ?


Dibra njihet për produktet e saj bio siç është bakllavaja ose sheqerparja andaj këtu do e gjeni me shumë kualitet për cdo sebet si gezim në familjet tuaja.


Torta dhe shumëllojshmëritë e tyre qe do gjeni ketu jane fokusi i ditës më të bukur se jetës suaj duke e ndërthurur dekorimin e tyre sipas deshirave dhe ideve te ralizuar sic i keni në mendje.


Llojet e produkteve jane si më poshtë :
?Ëmbëlsira tradicionale dibrane
?Torta nga më të ndryshmet
?Ëmbelsirat bashkohore
?Embelsira te thata
?Aksesorë dekorativë
?Pastiçeri etj


Instagram : Embeltoregeri
Fb: Embeltoregeri
Youtube : Embeltoregeri
Kontakt : 0682807407

Adresa :50 m poshtë Sigurimeve Shoqërore, Peshkopi

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: