Aktualitet i ditës

Kryeministri Rama jep lajmin!

JU LUTEM MOS DERGONI MË NDIHMA USHQIMORE DHE RROBA🙏

JU LUTEM🙏

JU LUTEM MOS DERGONI MË NDIHMA USHQIMORE DHE RROBA🙏

KanĂ« ardhur pafund dhe hapĂ«sirat e magazinimit po shterren. NĂ« Portin e DurrĂ«sit s’ka mĂ« kapacitet pĂ«r depozitimin e tyre dhe nevoja Ă«shtĂ« pĂ«rmbushur e tejkaluar, falĂ« shumĂ« njerĂ«zve, sipĂ«rmarrjeve, organizatave, institucioneve brenda e jashtĂ«!

FALEMINDERIT SHUMË, ME ZEMËR, POR JU LUTEM MIRËKUPTIMIN TUAJ🙏

ju lutem mos dĂ«gjoni ata qĂ« spekulojnĂ« me episode sporadike konfuzioni tĂ« natyrshĂ«m nĂ« situatĂ«n e jashtĂ«zakonshme ku jemi🙏

NUK KA VJEDHJE NDIHMASH e as SHITJE NDIHMASH, nĂ« asnjĂ« lloj niveli shqetĂ«sues, por bĂ«het fjalĂ« pĂ«r episode krejt tĂ« parĂ«ndĂ«sishme pĂ«r nga pĂ«rmasa apo pĂ«r shfaqje provokatorĂ«sh tĂ« pashpirt, nĂ« LUMIN E NDIHMAVE tĂ« solidaritetit fantastik🙏

JU LUTEM kuptoni se problemi i emergjencĂ«s fillestare tĂ« ushqimit dhe veshmbathjes se fatkeqĂ«ve, Ă«shtĂ« tanimĂ« i zgjidhur dhe i tejkaluar FALË JUSH🙏

JU LUTEM SOLIDARIZOHUNI PËR TË PËRBALLUAR LUFTËN E VERTETË pĂ«r strehimin e tyre dinjitoz🙏

Kontribuoni me njĂ« shumĂ« sado modeste, SIPAS MUNDËSISË SUAJ nĂ« adresĂ«n unike e-albania.al/dhuro dhe JU LUTEM, MOS DËGJONI TË PAUDHËT qĂ« hedhin dyshime e mbjellin mĂ«rzi mbi kupĂ«n e shpirtit tuaj tĂ« dĂ«shpĂ«ruar, duke aluduar lloj-lloj ligĂ«sish e pabesish


JU LUTEM BESOJENI, KY ËSHTË MOMENTI YNË I BALLAFAQIMIT ME ZOTIN E SHQIPTARËVE dhe nuk Ă«shtĂ« ora e kujtdo qĂ« e mohon atĂ« Zot, duke bĂ«rĂ« politikĂ« apo kallur mĂ«rzinĂ« e vogĂ«lsisĂ« sĂ« vet, nĂ« SHPIRTIN TUAJ BUJAR🙏

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: