Aktualitet i ditësFesta dhe EventeOrganizata JoqeveritareReklamat tona

Shkolla 9 vjecare “Selim Alliu”

Per festat e Nentorit

Ne kuader te 75 vjetorit te çlirimit dhe festave te nentorit te Shqiperise mesuesja e historise Irida Domazeti ideoi dhe realizoi me mjeshteri e profesionalizem kete aktivitet te mrekullueshem kulturor e artistik me nxenesit e shkolles 9-vjeçare “Selim Alliu” tek Pallati i Kultures “Haki Stermilli” Peshkopi.🇦🇱👐🇦🇱

Nuk mungoi dhe pjesmarrja nga perfaqesues te Bashkise ,zva Diber, Shoqates kulturore Ardhmeria ,Word vision etj …Ky do te mbetet nje kujtim i bukur pas ketyre ngjarjeve te veshtira qe po kalon Shqiperia…!

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: