Ambjente për videoklipeFesta dhe EventeNë PeshkopiParukeri dhe KozmetikPersonalitete dhe ShowBizReklamat tonaReklame

Sallon “Milena” Dibër

Pasion për të bukurën femërore!

🗣Të duash të bukurën është shije, por ta krijosh dhe ta nxjerësh atë në pah eshte art ose “Sallon Milena Dibër”☑


👉Mendojmë se gjëja më e rëndësishme që një grua mund të ketë – përveç talentit, natyrisht – është parukieria e saj personale.


👰Milena eshte nje stiliste e cila fale eksperiences së saj mund të improvizojë stilin që i shkon tipit tuaj .


💃Ndjesia juaj pozitive nis pikërisht nëse del nga shtëpia e kuruar mirë dhe e mbyll ditën në të njejtën forme fale performancës tuaj unike .


💅Një parukiere e mirë gjithmon ju jep avantazhe për më shumë buzëqeshje dhe optimizim .


💇Me një komunikim shtjellues dhe detajues, Milena do ju vë në dijeni se cfare duhet bërë me flokun ose modelin tuaj .

Këto janë edhe shërbimet që Sallon Milena ju ofron :


1- Prerjet
2- Regullimet
3 -Depilimet + Vetullat
4 -Thonjtë
5 -Nuset

Adresa :Tek D.O.N Caffee Peshkopi në katin e parë.

Na gjeni na instagram: https://www.instagram.com/vlesha_milena/

FB: https://web.facebook.com/Sallon-Milena-Diber-100266861511257/

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: