Agjensi te ndryshmeMakina me qera dhe TaxiNë PeshkopiReklame

CAR-RENTRAL “BRAJAN”

Makina me qera në Dibër

Makinat me qera tashmë janë një zgjidhje ideale kudo nëpër Shqipëri.
Edhe në qytetin e Peshkopisë kjo është e mundur dhe është prezente falë agjensisë Car Rental “Brajan” Peshkopi,

Me një sëri makinash të standarteve dhe llojeve të ndryshme që disponon kjo agjensi, ky shërbim i liçensuar do jetë i juaji  për aq kohë sa bini dakord mes palëve.

CAR-RENTAL

  1. Adresa: Peshkopi, pranë Kryqëzimit të Bolonjës
    Nr kontakti +355 68 600 6363
    +355 68 688 9999
    Insta: makina_me_qera_brajan

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: