Në Dibër të MadheReklame

Armani Brand në Dibër të Madhe

Butiku qe te vesh sic duhet .

Armani Brand në qendër të Dibrës së Madhe është butiku që frekuentohet më së shumti nga klientët e Peshkopisë, Bulqizës, Maqellarës, Shupenzes dhe ata të qytetit të Dibrës.

Ajo që e bën këtë butik kaq të njohur është shija dhe dizajni i robave që shiten aty, ku vetë pronari i saj i zgjedh me shumë vëmendje kur merr furnizimin, poashtu edhe stafin aty të ofron shërbim shume të kulturuar dhe me një mënyre që të duket vetja sikur ka vite që njihesh.

Ky butik ju ofron veshje për të rinj nga markat më të mira botërore ku ndër artikujt më kryesorë do veçonim, xhinsë, bluza, këmisha, kostume, roba për çdo stine duke përfshirë edhe ato sportive.
Gjithashtu mund të gjeni edhe bizhu te markave botërore si dhe ora origjinale, Polo, Bigoti, Daniel Klein dhe Feruci te cilat i keni me oferte prej 4000 lek’ të reja’ dhe me garancjon 1 vit !!!

Adresa : Bulevardi krezor ne Diber te Madhe 


Per cdo informacion mund kontaktoni edhe ne nr e tel 0038970241066

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: