Aktualitet i ditës

Respekte dhe mirënjohje për stafin e gjimnazit të njohur #FiqiriDine Maqellarë! Çdo kush duhet të mësojë por të japësh m…

[ad_1]

🗣Respekte dhe mirënjohje për stafin e gjimnazit të njohur #FiqiriDine Maqellarë!
📖Çdo kush duhet të mësojë por të japësh mësim është detyrë mbi detyrat!
👉Zoti e shpërbleftë përkushtimin tuaj🤗


[ad_2]
Source

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: