Aktualitet i ditës

Ndron jetë Përparim Tomçini! Kompozitori dhe artisti që Dibra nuk do e zëvendësojë kurrë! Mik i shumë shqiptarëve, dhe…

[ad_1]

🗣Ndron jetë Përparim Tomçini!😢
👉Kompozitori dhe artisti që Dibra nuk do e zëvendësojë kurrë!
🤝Mik i shumë shqiptarëve, dhe një prindër shembullor.😢
Të gjithë luten sot për ty dhe ngushëllojnë familjen e nderuar dhe respektuar #Tomçini!
Buzëqeshja dhe kontributi jot për muzikën, artin dhe kulturën dibrane do na shoqërojë gjatë gjithë jetës! 🤲🏻Qofsh i Xhennetit (Amin)


[ad_2]
Source

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: