Aktualitet i ditësLajm pas lajmiLajme nga DibraReklamat tona

Së shpejti Peshkopia me ujë 24 orë

Vëmendja në Diber

👉Sipas Bashkise Diber, së shpejti nis investimi i ri për ndërtimin e rrjetit të jashtëm të ujësjellësit Peshkopi. 💦🚰🏘

🙏Falenderoj pafund qeverinë shqiptare, e cila nëpërmjet Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës-Kanalizimeve dhe Infrastrukturës së Mbetjeve(AKUM) miratoi projektin e Bashkisë Dibër.🚰

📌36 000 banorë të njësive #Peshkopi#Tomin#Kastriot dhe #Kala e Dodës do të përfitojnë nga ky investim, i cili do të garantojë 24 orë ujë të pijshëm e me cilësi! 👨‍👩‍👧‍👦🚰

🏔Furnizimi me ujë do të sigurohet nga burimet e Bjeshkës së Gramës, Mali i Korabit në lartësi prej 2345 m.🏞

E gjithë vëmendja për Ju! 🤗🌹

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: