Aktualitet i ditësDiaspora DibraneLajm pas lajmiLajme nga DibraNë MaqellarëNjoftime LokaleReklamat tona

🛣Shtrohen metrat e parĂ« tĂ« asfaltit nĂ« #RrugĂ«n e ArbĂ«rit nga Maqellara! 👏

Drejt perfundimit!

Bashkia Diber  jep këtë lajm për dibranet teksa shkruan dhe poston foto ne faqen e saj zyrtare:

🛣Shtrohen metrat e parĂ« tĂ« asfaltit nĂ« #RrugĂ«n e ArbĂ«rit nga Maqellara! 👏

DhjetĂ«ra makineri dhe punonjĂ«s janĂ« tĂ« angazhuar nĂ« kĂ«tĂ« proçes qĂ« po i jep formĂ«n pĂ«rfundimtare kĂ«saj vepre shumĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r DibrĂ«n e dibranĂ«t! đŸ™đŸ€—

#PĂ«rDibrĂ«nQĂ«Duam😍đŸŒč

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: