Aktualitet i ditësLajm pas lajmiLajme nga DibraShqipëria

Situata Epidemiologjike në Bashkinë Dibër!

Nga NJVKSH DIBER dt.05.07.2020.

🗣 🔊COVID-19🦠/Informacione ZYRTARE nga NJVKSH DIBER dt.05.07.2020. ⛑️
🔴JU MUNDET TË PARANDALONI PËRHAPJEN E COVID-19🦠 DUKE RRESPEKTUAR KËSHILLAT E #OBSH/#MSHMS🙏


Në vendet ku nuk është e pamundur të ruani distancën 1.5 m, përdorni maska për të mbrojtur veten dhe të tjerët.

‼️Mos harroni të #lani sa më shpesh duart, shmangni grumbullimet, dezinfektoni objektet që prekni më shpesh.

🛑 Situata Epidemiologjike në bashkine Diber!👇
📍 Total 3 raste me Covid-19, që nga fillimi i pandemis e deri tani :
🔴 Te 3 rastet aktive Covid-19, nga te cilat:
🔺 2 raste aktive janë në banesë.
🔸 1 Rast ne spitalin Covid-1/QSUT.


♦️ Sot presim përgjigjet e 2 tamponave të dërguara dje për analizimin në Instituti i Shëndetit Publik – Faqja zyrtare, ndërkohe që stafi i shërbimit të Epidemiologjisë/NJVKSH DIBER! vijone hetimet epidemiologjike rreth kontakteve të dyshuara pranë individëve dhe vatrave Covid-19 pozitiv të cilat janë të identifikuara dhe nën monitorim. 👍⚠️

Ky informacion eshte huazuar nga Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Diber

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: