Agjensi turistikeGuida dhe guiderMakina me qera, shitje dhe TaxiNë PeshkopiPërditshmëriPostime NëVisit Diber

Agjensia “Zebi Travel” Peshkopi

Zebi Travel” ne qytetin e Peshkopise, aty do gjeni nje sëri sherbimesh si: Bileta autobuzi, avioni dhe trageti, pagesa faturash te ujit dhe dritave, rimbushje te celulareve, gjobat rrugore, sherbim e-albania, tranferte parash, makina me qera dhe siguracione.

Agjensi udhetimesh ne bashkepunim me te gjitha gudat turistike lokale!

  

Agjensia e udhetimit “Zebi Travel” ofron sherbimin me te ri i cili eshte i duhuri per komunitetin e Dibres.

Ofron udhetim me makine shume cilesore nga Peshkopia drejt Italise deri ne Lion te Frances me shoferin e njohur dibran Lindi Bulku

Ky sherbim ofron transport udhetaresh si dhe dergim dhe marrje porosish drejt ketyre shteteve dhe anasjelltas.

Ju mund te udhetoni drejt ketyre shteteve me tampon ku nisja do behet dy here ne muaj prane agjensise.

Nisja e pare nga kjo agjensi do behet me daten 1 dhjetor dhe kthimi me date 5 dhjetor nga Lion, France

Nxitoni per per te pronotuar duke kontaktuar ne keto 3 numra

Nr 1  tel:+355672337937 (Pronari)

Nr  2 : tel:+355685690190 (Agjensia zyra)

Nr 3    tel:+355686277891 ( Shoferi)

Email: kastriot.zebi@gmail.com

Adresa e agjensise ne Qytetitn e Peshkopise “Rruga Tercilio Kardinali 20 m poshte Hotel Veri” rruges per tek gjykata.

Adresa ne google map

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button