Lajme nga DibraSocial kulturore

Aktiviteti ditor “Gjithpërfshirja”

Nga shkolla Selim Alliu Peshkopi

Nxenesit e shkolles “Selim Alliu” ne kuader te muajit Tetor si muaji i te drejtave te femijeve, muaji antitrafik, muaji i letersise, muaji kunder kancerit te gjirit, kane organizuar sot ne sheshin perpara Pallatit te Kultures nje aktivitet me temen ” GJITHPERFSHIRJA” Atmosfera dhe puna e palodhur e mesuesve dhe nxenesve te kesaj shkolle, qe nje shembull pozitiv dhe mjaft mbreslenes. ???

Ajo që të binte ne sy ishte pjesëmarrja, ndihmat qe kishin mbledhur, motivacioni, pankartat me shume thenje te bukura dhe buzëqeshja e fëmijëve te Peshkopisë, ku me siguri nje e ardhme krejt tjeter na pret per nga përformanca dhe menyra e të menduarit dhe qytetarisë . Le ti japim nje Okay ketyre aktiviteteve sepse ata jane e ardhmja .

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: