Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Asfaltimi rrugës së fshatit Sllatinë një premtim i mbajtur

Drejt përfundimit rruga e fshatit Sllatinë në njësinë administrative Sllovë!
Një rrugë kjo e cila mund të konsiderohet nje premtim i mbajtur, ku pasi vet kryetari i Bashkisë Dibër z.Rahim Spahiu e premtoi atë gjatë festës së Sllatinës ku për pjesëmarësin ishte e pabesueshme por sot kjo rrugë është një realitet.
👉Pas inspektimeve nga afër të përfundimit të punimeve së asfaltimit të rrugës në fshatin Sllatinë, kjo rrugë tashmë i ka të gjitha parametrat infrastrukturorë, ku pritet që të sjellë lehtësim të madh për lëvizjen e banorëve, si dhe mundësi të zhvillimit turistik që ofron kjo zonë!✅
Ne Faqen e kryetari te Bashkisë Dibër z.Rahim Spahiu shkruhet:

👉Brenda pak ditësh banorët e fshatit 📌Sllatinë, do të gëzojnë rrugën e re, të asfaltuar, me cilësi dhe standarte bashkëkohore!🛣✅

Ky investim i shumëpritur, që i ka ndryshuar menjëherë pamjen fshatit, jo vetëm do të lehtësojë dhe përmirësojë ndjeshëm jetesën e komunitetit të kësaj zone, por kjo arterie e rëndësishme infrastrukturore do të shërbejë edhe për nxitjen e turizmit dhe ekonomisë lokale në këtë krahinë!🛣🏘📉

Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në qytet, fshatra e lagje, mbetet fokus kryesor i punës sonë!😊🤚

@Fondi Shqiptar i Zhvillimit 🤝

Artikuj të ngjashëm

Back to top button