Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraNë PeshkopiPërditshmëriShqipëria

Bashkia Dibër investon dhe i mundëson më në fund fshatit Trenë ujë vaditës.

Nje premtim i mbajtur ne nje periudhe shume te shkrurter kohore dhe sot banoret e fshatit Trenë kane nje mundesi me shume per te vaditur tokat e tyre ne pikun e mungeses se ujit, kjo u realizua fale nje kerkese te shpeshte qe vet banoret kishin!

Me nje angazhim te drejteperdrejt te kryetarit te bashkise Diber z.Rahim Spahiu, kryetarit te Njesise Administrative Melan, Muharem Balliu dhe kryeplakut te Trenes, Vehap Sula, ky fshat do kete mundesi per vaditje duke shfrytezuar dhe ujin e rezervuarit te liqenit te Melanit.

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: