Aktualitet i ditësLajme nga DibraLajmi i funditNë PeshkopiShqipëria

Bashkia Dibër nis turin e dëgjesave publike

Lajm nga Bashkia Dibër Faqja Zyrtare

Nga njësia administrative #Melan, Bashkia Dibër nisi sot turin e dëgjesave publike me komunitetin në kuadër të hartimit të projekt-buxhetit 2022.👥
Kryetari i bashkisë Dibër z.Shkëlqim Murrja, së bashku me përfaqësuesit e drejtorive kryesore të bashkisë, dëgjuan nga afër shqetësimet dhe kërkesat e banorëve të kësaj njësie.✅
Infrastruktura rrugore në fshatrat e largëta, kanalizimet e ujërave të zeza, rehabilitimi i kanalit shkarkues të liqenit të Trepçës, ishin disa nga problematikat kryesore të evidentuara nga banorët, për të cilat kryetari Murrja premtoi angazhim maksimal në adresimin e tyre siç duhet vitin e ardhshëm.🤝

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: