Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëriPostime Në

Bashkia Dibër poston fotot më të fundit nga Rruga e Arbrit

Ëndra e dibranëve

? RRUGA E ARBËRIT ?

Bashkia Dibër poston fotot më të fundit nga Rruga e Arbrit

?Nis shtrimi i asfaltit në kilometrat e parë nga Tirana në Rrugën e Arbërit!

Një nga veprat më të rëndësishme infrastrukturore në vend, e shumëpritur nga ne Dibranët

Përfundimi i saj përveçse do të shkurtojë e lehtësojë ndjeshëm lëvizjen drejt Tiranës, do të sjellë tjetër impuls zhvillimi për Dibrën! ?! ?

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: