AktualitetAktualitet i ditësLajme nga DibraOJQ dhe OJFShqipëria

Bashkia Dibër rrëmben çmimin e publikut!

“Bashki të Forta” është një projekt i Swiss Development
Cooperation, që zbatohet nga Helvetas Swiss Intercooperation duke përfshirë 61 bashkitë e vendit. Faza e parë e këtij projekti do të vijojë deri në vitin 2022.

BASHKIA DIBËR

Certifikatë KONKURSI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË MIRA 2020

Në kuadër të Konkursit të Praktikave të Mira, edicioni 2020, drejtuar nga Ministria e Brendshme dhe Agjencia per Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, me mbéshtetjen e Agjencise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunim (SDC). jepet Çmimi I Publikut Bashkisë Dibër në praktikat e mira në aktivitetin vendimmarrës dhe mbikqyrës të Këshillit Bashkiak.

Foto nga aktiviteti

 

 

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: