Lajme nga DibraSocial Kulturore

Bashkia vendos kosha në bulevardin e Peshkopisë

Mos i hidh ne tokë, nëse ke dy pare mend në kokë !

Pas disa postimeve te bera nga ne si faqe por edhe nga ankesat e qytetareve, sot Bashkia Diber zevendesoi dhe vendosi koshat per hedhjen e mbeturinave ne bulevardin “Elez Isufi” Peshkopi

Mbeturinat mund të shkaktojnë dëme në shëndetin dhe jetën e njerëzve nëpërmjet krijimit të nxitësve të sëmundjeve. Era dhe pamja ndikojnë jo vetëm në tokë por edhe në ambient në përgjithësi, në ajër e ujë.

Behuni njererez me te mire dhe nese shikoni dike qe nuk e ka lexuar duhet ta ndihmoni qe te behet me i qyteteruar.

Shperndajeni se largoni nje mikrob nga jeta jone .

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: