Aktualitet i ditësDiaspora DibraneOJQ dhe OJFShqipëriaSocial kulturore

Bashkitë më pranë Diasporës!

Planet Vendore të Veprimit që u mundësojnë diasporës dhe të kthyerve të kontribuojnë për zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik të bashkive, po bëhen gjithnjë e më të prekshme përmes përfshirjes aktive të strukturave përgjegjëse. Një diskutim i gjallë u zhvillua në dialogun shumepalësh të interesuara të organizuar nga Ministria e Brendshme dhe Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) në emër të Qeverisë Gjermane drejt zhvillimit të masave konkrete që synojnë të angazhohen në mënyrë më efektive me migrantët e kthyer dhe diasporën, si dhe të thjeshtojë menaxhimin e këtyre dy kategorive në nivel lokal. Dialogu u zhvillua ne datat 11 – 12 nentor 2021 ne Pogradec, ku ishte pjesë e ketij dialogu edhe Bashkia Dibër.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: