Përditshmëri

Brezat e parë kanë pas një traditë kur miku vinte në shtëpi për vizitë ato u nxirrnin miqve përpara kafe dhe një gotë uj…

[ad_1]

Brezat e parë kanë pas një traditë kur miku vinte në shtëpi për vizitë ato u nxirrnin miqve përpara kafe dhe një gotë ujë….
Nëse miku pinte ujin kjo tregonte se miku ishte i urritur(pra duhej ti shtrohej sofra)
dhe nëse miku pinte kafen në fillim kjo tregonte
se ai ishte i ngopur.
“Traditë e bukur dhe e braktisur gjuha e shenjave
që të parët tanë e praktikonin për te mos e ofenduar mikun në shtëpitë e tyre.”


[ad_2]

Source

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: