Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditNë BulqizëPërditshmëri

Bulqizë, prej 10 ditësh stakime në energji.Banorët të shqetësuar

Prej më shume se 10 ditësh, në rrethin e Bulqizës ka patur ndërprerje të herëpashershme të energjisë elektrike, gjë që ka dëmtuar bizneset por jo vetëm.

Ndërprerja e energjisë ka shkaktuar dëmtime edhe në pajisjet elektroshtëpiake të banorëve.

Lirim Përkola pronari i një furre buke në Bulqizë thotë se stakimet cdo 30 minuta i kanë shkaktuar dëme të mëdha.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: