Në PeshkopiReklamat tonaReklame

Butik “Dori” Peshkopi

Shko dhe vishu bukur !

Një butik në qytet për një shoqëri që mendojnë pozitivisht dhe që din të vishen! Seleksionet e reja dhe markat e njohura qe do gjeni këtu, do ju vendosin në qendër të vëmendjes kur ecni ne rrugë, kur keni ndonjë event, nëse jeni tip sportiv/e dhe kur doni te dilni gjithmon bukur në fotografi. Furnizimet e shpeshta dhe plot gusto nga Dori, e bejnë cdo zgjedhjen tuajën një gjetje ideale për tu ndier ndryshe dhe bukur.
Adresa: Perballë “Hotel Veri” Peshkopi

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: