Bare dhe RestoranteNë Dibër të MadhePiceri & Fast FoodProdukte DibreReklamat tonaReklame

“Byrektore Radika” ne Diber te Madhe

Aty ku mezi pret te vije byreku !

Nëse jeni në qytetin e Dibrës së Madhe dhe ju ka shkuar mendja për një byrek taze të një cilësi si akund tjetër, drejtohuni tek Sinan Ajrullahi, ose sic njihet ndyshe “BYREKTORE RADIKA.?Mbi 40 vjet eksperiencë dhe përvojë në të gatuar!
Aty do gjeni të gjitha llojet e byrekut si: Me mish, spinaq dhe gjize ku mund ti shoqëroni edhe me ndonje pije te servirura me një komunikim brilant nga kamarjeri i cili është vet djali i Sinanit!
Për te porositur: 003872743409

Eshte pikërisht ai që futi byrekun e një tjetër formë dhe përmajtje tek Fura e bukës “Balliu” në Peshkopi por sot në Dibrën e Madhe njihet dhe frekunetohet masivisht ne disa orare ku oreksi sa vjen e shtohet! “Ajo ndodhet përballë Knauf ose pranë Bashkise Dibër.

 

 

Aty do gjeni të gjitha llojet e byrekut si: Me mish, spinaq dhe gjize ku mund ti shoqëroni edhe me ndonje pije te servirura me një komunikim brilant nga kamarjeri i cili është vet djali i Sinanit!
Për te porositur: 003872743409

 

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: