BotaPërditshmëriShqipëria

Çfarë po ndodh? Bie Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Prej disa minutash, gjigandët e rrjeteve sociale, Facebook, Instagram dhe Whatsapp, kanë rënë.

Problemi është raportuar në të gjithë botën.

Ndryshe nga këto tre aplikacione, Twitter punon dhe menjëherë kanë nisur memet.

“Të gjithë sulen drejt Twitter pasi nuk punon Facebook, Instagram dhe Whatsapp”, thuhet në një prej tyre, shoqëruar me një foto të njerëzve me valixhe në duar duke vrapuar.

albeu.com

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: