Lajme nga DibraOJQ dhe OJF

Denoncimi nuk është spiunazh!

U Iniciua me Prefektin e Qarkut Dibër, dhe në bashkëpunim me Zyrën e Koordinimit për Çështjet e Ekstremizmit të Dhunshëm një takim informues/ndërgjegjësues mbi çështjet e radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm.


Fokus diskutimi në këtë takim ishin, jo vetëm format, shfaqjet e ekstremizmit, por theksi u vu, sidomos te strategjitë dhe qasjet bashkëpunuese ndërmjet të gjithë aktorëve lokalë e rajonalë me në qendër komunitetin, për identifikimin dhe parandalimin e akteve ekstreme të dhunës.


Këshilli Vendor i Sigurisë Publike(KVSP), i ngritur tashmë pranë Bashkisë Dibër, është një nga instrumentat kryesor që funksionon për zgjidhjen e këtyre problematikave që cënojnë sigurinë e komunitetit tonë.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: