Aktualitet i ditësLajme nga DibraShqipëriaTurizëmVisit Diber

Diber: Ekspozita #1001aventura

Operatorët turistik udhëtojnë në bashkinë e rradhës. Ekspozita #1001aventura, një organizim i të gjithë operatorëve turistik në krahinën verilindore, kërkojnë të promovojnë ofertat e tyre turistike dhe gjithashtu bukuritë përrallore të zonës.
Një lajm mjaft i mirë na vjen edhe nga grupi organizator që ekspozita do të vazhdojë udhëtimin në bashkinë Burrel dhe gjithashtu në Maqedoninë e Veriut, në Dibër të Madhe.
Përmbyllja madhështore do të bëhet në Sheshin “Gjergj Kastrioti” Skendërbej në Tiranë. Organizatorët theksojnë që, nëse do të gjejmë mbështetje edhe nga bashkitë e qarkut, do të jetë Eventi i Vitit 2021 në të gjithë Shqipërinë përsa i përket turizmit dhe promovimin e zonës si asnjëherë më parë.

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: