Social Kulturore

Dibra dhe moshat e treta

Nuk gjenden fjalë për të përshkruar vlerat qe kane dhe emocionet qe na shkaktojnë keto mosha,teksa i sheh ne bulevard ku cdo hap që hedhin dhe buzeqeshje qe japin të kthen në kohen kur Dibra shkëlqente 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: