Diaspora DibraneDonacione dhe KontributeLajme nga DibraPërditshmëri

Dibra ndihmon te prekurit nga termeti .

Mirenjohje dhe falenderim

Dje në të gjithë Dibrën u mblodhën ndihma te konsiderueshme për banorët që vuajnë pasojat e tërmetit. Në Peshkopi, në qytetin e Dibrës së madhe, Maqëllare dhe Bulqizë . Ishte shume emocionuese kur shikoje njerëzit me qese ne duar, kutia me ushqime dhe lekë sipas mundësive. Një falenderim, mirenjohje dhe respekte pë të gjithë ju që ndihmuat, organizuat edhe ju që u solidarizuat me cdo mënyre tjetër për të bërë më të mirën për motrat dhe vëllezërit në nevojë.

 

 

 

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: