Festa dhe EventeLajme nga DibraNë PeshkopiPostime Në

Dibranët që punojnë tokën!

Shqipëria punon tokën.

Tirane, u organizua në sheshin edicionie i dytë i panairit më të madh të bujqësisë, blegtorisë dhe agropërpunimit “Shqipëria punon tokën” Në këtë edicion morrën pjesë rreth 659 fermerë nga e gjithë Shqipëria. Dibra zuri një vemendje të veçantë në prezantimin e produkteve. Suksese

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: