Diaspora DibranePërditshmëri

Dibrani sponsorizon dhe vendos 500 flamunj në New York

Organizata Rrënjet Shqiptare në Staten Island – New York vendosi 500 flamuj për Diten e Pavarësisë
250 flamuj Amerikan dhe 250 Shqiptar.
  
Flamunjt u sponsorizuan dhe u montuan nga familja Qoku.
Belul Qoku me te birin Alberim Qoku (DIBRA madhe)
Në Staten Island, USA ka nje numer te madh te familjeve dibrane.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: