Në PeshkopiNjoftime LokaleReklamat tonaReklameTë tjera

“Dori Klima” Peshkopi

Në ditët e sotme, njerëzit gjithnjë e më shumë po fokusohen në shpenzimet e ngrohjes dhe çështjet e mjedisit. Sistemet tradicionale të ngrohjes kushtojnë shumë dhe janë ndohtëse të mjedisit. Kështu, kërkohen teknologji të reja për ngrohje me efikasitet të lartë, me kosto të ulët dhe karakteristika eko-miqësore.

Dori Klima ne Peshkopi ,Me një përvojë shumevjecare  në fushën e instalimit dhe mirëmbajtjes së sistemeve të kondicionimit të ajrit, ventilimit dhe ngrohjes, Dori Klima ka fituar besueshmerinë e klienteve te Dibres per mirëmbajtjen dhe servisin e pajisjeve kondicionuese e ngrohëse; si dhe mirëmbajtje, riparim apo modernizim te sistemit ekzistues për konsumatorët që e kanë një sistem kondicionimi apo ngrohje.

Pajisjet e kondicionimit të ajrit që iu ofrojmë klientëve, jo vetëm që e freskojnë ose e ngrohin ambjentin e punës dhe banimit, por gjithashtu e bëjnë atë më të pastër dhe më të shëndetshëm.

Dori Klima ju ofron zgjidhje eficente sipas nevojave te konsumatoreve, duke iu zgjidhur problemet e klimatizimit dhe duke u garantuar kushte punimi te pajisjeve ne menyre te kontrolluar, dhe komode.

Forca jonë janë produktet me cilësi dhe shërbimet me çmime të arsyeshme. Ne kemi gamë të gjerë të produktesh, me disponueshmëri gjatë gjithë vitit.

Edhe pse ky eshte sherbim me pagese, objektivi ynë kryesor është të sjellim komfort dhe rehati në jetën e njerëzve .

?Sherbimet :Projektim , Instalim, Mirembajtje , dhe Shitje.
?Produktet : Ndriçim Led, Kondicioner, Aspirim.
?Jep garanci per markat me prestigjoze si Mitsubishi dhe General nga 5 deri ne 7 vjet .
Adresa :150 m prane kryeqezimit ?Bolonja/Peshkopi

Na gjeni ne FB:  https://www.facebook.com/doriklima.2020/

Ne instagram:  https://www.instagram.com/doriklima/?hl=en
Kontakt +355 698350222
Faleminderit ?

Adresa ne google map

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: