Në Dibër të MadhePersonaliteteReklamat tonaReklame

Miçe Duka ose “Dukas Company”

Nacionalisti dhe njeriu i punës.

Dibranët që ndërtuan kryeqyterin e Shqipërisë,Tiranën,  janë pikërisht njerëzit e perkushtimit ne punë dhe devotshmerisë ne jetë . Ky është biznesi “Dukas Company”  Me pronar Miçe Duka, njeriut nacionalist ??dhe i dashur me të gjithë miqtë dhe te afërmit, qe cdo dite falë cilësisë së shërbimit po ofron produktet e tij ndertimore si:  Elemente betoni,  zhavorit , stabilizues rrugësh ‘tampon’ dhe rërës cilësore, një sherbim ky gjithëperfshires ne ndertimtari qe kerkohet në Dibrën e Madhe  , Mavrovë, Strugë dhe Ohër
Cel : +389 71700003
Cel : +389 71 550 003
Cel Shqiperi +355693800003
Adresa . Fshati Kosovrast, km 8 Diber Mavrovë

Fb Dukas Kom
Instagram : DukasKompany

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: