Aktualitet i ditës

E fundit :Carje tokën në një gjatësi rreth 1 kilometër në fshatin Jubë të Shijakut.

Alarmohen njerezit .

Tërmeti i fuqishëm i së martës ka çarë tokën në një gjatësi rreth 1 kilometër në fshatin Jubë të Shijakut.

Banorët e zonës janë shprehur të habitur me atë që ka ndodhur në tokat e tyre dhe nga fenomeni i pazakontë.

Pamjet tregohen nga Televizioni Klan.

Kliko linkun dhe shiko videon  https://www.youtube.com/watch?v=wRMsZvALFcc&feature=emb_err_watch_on_yt

Sipas ekspertëve çarje të tilla të tokës janë normale në tërmete të fuqishme si ai 26 Nëntorit./klan

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: