Agjensi turistikeDibra MarketingGuida dhe guiderNë Dibër të MadhePostime NëReklame

“Gazmend Turist” Diber e Madhe

Pervoje dhe korektesi ne sherbim.

Cdo dite ne oren 13:00 Diber e Madhe – Zagreb, Lubiana, Koper, Mestre vetem per 50 euro.

Cdo dite te merkure e te shtune 13:00. Diber e Madhe – Bolonja, Raveno vetem 70 euro ndersa Diber e Madhe  – Rimini 80 euro dhe Diber e Madhe – Ankona vetem per 90 euro.

Cdo dite te hene, enjte dhe te shtune ora 13:00 Diber e Madhe – Trento 70 euro, Bolzano dhe Merano 80 euro

Na gjeni ne Facebook : https://web.facebook.com/Gazmend-Turist-1395143440804127/

Email: hisari-gd@hotmail.com

Cel : +38978241224.  +38946838833

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: