Gjej ProfesionistëKlinika dentare dhe FarmaciNë PeshkopiPërditshmëriPostime NëReklame

Hap dyert klinika më e re në Peshkopi “Klinikë Dentare Bora”

Profesionalizëm, Cilësi, Përkushtim.

Hap dyert klinika me e re në qytet, me nje game te gjere sherbimesh qe deri me sot nuk kryheshin ne Peshkopi.

Dr. Malbora Dumani
Metoda e teknika pa dhimbje.

Shërbime si më poshtë:

Profilaksi
Terapi
Ortopedi
Implante
Ortodonci
Faseta (e-max)
Zbardhim me lazer

Trajtimi i dhembeve behet me endomotor jo ne menyre manuale keshtu qe seancat e mbushjes se dhembit reduktohen

Zbardhimi eshte profesional me medikamente te certifikuara qe nuk e demtojne dhembin.

Realizojme dhe mbushje te dhembeve te qumeshtit si dhe mbushje te dhembeve me apex te paformuar tek femijet

Me nje eksperience pune 5 vjecare si dhe trajnime te ndryshme jasht vendi

Orari i punes:

Cdo dite 08:00 me 14:00 dhe 17:00 me 20:00

Kontaktoni me kliniken dentare Bora: +355 688214092

I gjeni ne instagram: boradental.clinic

Dhe ne facebook: boradentalclinic

Adresa : Rruga e Llixhave perballe xhamise se vjeter ne lagjen treg

Adresa ne google map

Artikuj të ngjashëm

Back to top button