Bare dhe RestoranteNë TiranëPiceri & Fast FoodReklame

Hoxha Centre

Qendra Hoxha

?Dibranët me banim në kryeqytet janë një faktor i rëndësishëm përsa i përket potencialit të tyre në lidhje me cilësinë e shërbimeve dhe mënyrës si ata i kanë ndërtuar marrëdhënjet shoqërore me komunitetin përeth tyre .
?Qendra Hoxha ose sic njihet “Hoxha Centre” në Paskuqan ofron një ambjent tejet çlodhës ku nëpërmjer shërbimeve si Bar, Piceri dhe Kënd Lojrash të kordinuara këto, edhe me këshillat dhe mirëmenaxhimin që vet ideatori i saj Alban Hoxha Gent Hoxha kanë synuar, e bën këtë qendër multifunksionale vërtetë te dëshirueshme për komunitetin e kësaj zone dhe jo vetëm .
Orari 6:30- 23:00
Kontakt: 0696099399
Picca taxi: 068 253 9911
Adressa: Rruga drini nr 2, Paskuqan 2, Tirane
Fb: Hoxha Center
Instagram: hoxha.center

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button