Dibra MarketingNë MaqellarëNë PeshkopiPostime Në

Istanbul Shop Maqellare

Dyqan si ne Stamboll

Qyteti i bukur i Stambollit tani dhe ne shtepite tuaja me Istanbul Shop Maqellare .

Pergezime per mikun tone Dibran Fluturim Skenderi qe sjelle nga Stambolli veshje cilesore dhe me shume gusto, shume e domosdoshme kjo per banoret e Dibres. Klienti dibran meriton me te miren dhe kete e ka realizuar me se miri Istanbul Shop ne Maqellare. Si ne cmim ashtu edhe ne cilesi.

Faleminderit qe perkushtimi juaj ne pune perkthehet ne cilesi per dibranet!

Ju urojme pune te mbare Fluturim Skenderi!
Istanbul Shop Maqellare ndodhet afer PTT Maqellare , perball market Genti


Kontakt: +355 69 98 16 705
Instagram : Istanbul shop online
Facebook : https://www.facebook.com/Istanbul-Shop-Online-583300135430253/
Email:  fluturimskenderi@hotmail.com

Adresa ne google map

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: