Festa dhe EventeLajme nga DibraReklamat tonaSocial kulturore

“Jam kapilar i gjakut tënd “

Qyteti i Dibrës dhe i Peshkopisë

▪Në kuadër të festave të Nëntorit dhe Ditës së Alfabetit Shqip, me shumë dëshirë  u organizua dhe koordinua me ZVA Dibër dhe Komunën e Dibrës së Madhe konkursin e fjalës artistike 2019 me gjimnazistët dibranë
“Jam kapilar i gjakut tënd”!???


▪Ky konkurs i parë i organizuar me të rinjtë nga dy Dibrat, u pa si një mundësi, mbështetje, promovim dhe evidentim të gjimnazistëve të talentuar në letërsi e art, dhe po ashtu si një urë tjetër të fortë bashkëpunimi midis dy vendeve simotra.? ??

 

▪Pas interpretimeve vërtet impresionuese nga gjimnazistët e shkollave nga Dibra e Madhe dhe nga shkollat e mesme në Dibër, në fund u ndabë edhe çmime simbolike.???✍??


▪Na nderoi me pjesëmarrjen dhe këngën e saj përshëndetëse e reja e talentuar nga Dibra e Madhe, këngëtarja Klea Cutra! ?

Ky tekst eshte huazuar nga Bashkia Diber . Foto Adriatik Sula

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: