Aktualitet i ditësArsim dhe KulturëLajme nga DibraNë PeshkopiNjoftime LokaleReklamat tonaReklameTë tjera

Kancelari “Infiniti” Peshkopi

Rrjeti më i madh i kancelarive në Shqipëri.

Hapet filiali i Kancelari “Infiniti” edhe ne qytetin e Peshkopisë, duke u shëndrruar që në këtë moment në një pikë kryesore e furnizimit të shkollave,  te interesuarve dhe zyrave  kryesore me kancelari.

Përmes mijëra produkteve jemi ndër distributorët me të rëndësishëm të kancelarisë në Shqipëri dhe absolutisht nr 1 në tregun e pakicës.

Ne kemi ofertat më të mira në treg dhe produkte të çertifikuara për BE dhe me çertifikatë origjinaliteti.

Edhe pse gjatë vitit të fundit kompani të ndryshme janë prezantuar nën emrin tonë për të përfituar nga marketingu – i gjithë tregu, zyrat dhe rishitësit janë treguar të kujdesshem për të mos rënë pre e mashtrimeve.

Jemi të vetmit që kemi Rjetin më të Madh në Shqipëri të dyqaneve dhe ndër distributorët kryesor të kancelarisë në territorin shqiptar.

Ne kemi sjellur ne qytetin e bukur te Peshkopise markat me te njohura te kancelarive boterore si ekluzivitet i joni.

Si me poshte : Stabilo, Keyroad, Citizen, Spree etj

Keto jane disa nga sherbimet tona : Fotokopje me ngjyra dhe pa ngjyra, printime te gjitha formateve, dhurata te personalizuara dhe sherbim te sistemit e-Albania.

Me poshte do lexoni nje liste te artikujve qe do gjeni prane nesh:

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: