Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraNë PeshkopiPërditshmëriShqipëria

Kultivimi i drithrave në Dibër një domosdoshmëri

Sot ne Peshkopi ne ambjentet e Hotel Veri, institucioni mikro-financiar NOA ne bashkepunim me QTTB Shkoder organizuan nje seminar mbi kultivimin e misrit.

Prof. Kostandin Hajkola prezantoi teknologjite bashkohore per arritjen e rezultateve te larta ne kultivimin e misrit.

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: