Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëriPolitikë

Lajme për ndërtimin e Skavicës

 

Balluku: Nënshkruhet kontrata për fazën e parë të projektit për ndërtimin e HEC Skavicë (VIDEO)

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: