Foto nga Dibra e Madhe

Mëngjes në Dibër të Madhe

Tek Aria lounge

Ta nisësh ditën në këtë qytet është ndjesi dhe atmosfere tejet ndryshe dhe e veçante, ajo që mbizoteronë me së shumti është qetësia me të cilin i nisin gjerat dibranët ketu!

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: