Aktualitet i ditësLajme nga DibraNë PeshkopiPersonalitetePolitikëShqipëria

Ministrja e Bujqësisë dhe Zvillimit Znj. Frida Krifca promovon mollët e Dibrës!

Znj. Frida Krifca, ministre e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural e ka nisur diten sot duke postuar ne llogarin e saj personale ne Facebook mollet e Dibres, kokretisht per mollet e Vehip Salkurtit!

Ajo shkruan:

Mirmengjes nga Peshkopia, me mollet e Vehipit, vizionarit te drufrutoreve. Bujk model e punetor i palodhur. Ketu ne foto, Fuji i shartuar me starking, dale per bukuri.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: