Në PeshkopiReklamat tonaReklameTë tjera

Mobile Shop “S.Nesimi” Peshkopi

Ne shërbejmë për gjërat që dim të bëjme!

Mbi 10 vjet përvojë dhe ekperiencë me klientelën lokale, duke u ofruar atyre produktet e fundit, shërbime gjithëpërfshirëse dhe një komunikim për tu admiruar .

 
Ajo që e bën këtë dyqan kaq të njohur në Peshkopi nuk është vendodhja por plotësimi i kërkesave !
Shërbimet qe ofrojne jane vetëm gjerat që ata zotërojne dhe që bëjnë më së miri .


Ja disa prej tyre?Shitje dhe servis telefonash
?Servis kompjuterash
?Aksesorë /iPhone&Samsung/etj
?Rimbushje te elektronike
?Shitje dhe regjistrim numrash

   
?Kanalet e tyre ne rrjetet sociale:

Fb : https://www.facebook.com/MobileS.Nesimi/
Instagram :https://www.instagram.com/mobile_shop_nesimi/
Email: nesimimibileshop@gmail.com
Kontakt1: +355693996006
kontakt2  :+355693995923  Whats app 


Adresa : 50 m sipër Butik Moda Viktor, pranë LTB .

Adresa ne google map

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: