Donacione dhe KontributeFetarePostime Në

Myftinia Diber ndihmon me 200 pako ushqime familjet ne nevoje!

Zoti i shperblefte ata qe kontribuan

Myftinia Diber mundesoi qe nepermjet nje kontribuesi qe preferon te mbese anonim, te realizojre 200 pako  me ushqime bazike per 200 familje ne nevoje .

Zoti i shperblefte me Xhennet per kete perkrahje sadopak te vogel por duke perfshire qellimin e mire dhe mundesite ne kete kohe , kjo eshte nje ndihme qe duhet vleresuar .

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: